Gör så här: 1)      Sätt ugnen på cirka 80-90 grader. 2)      Ta en färdigköpt blodpudding, gärna sockerfri, och dela den i små tärningar. 3)      Torka sedan tärningarna på en plåt…

Ingredienser: Köttbullar 1)      Lägg hushållspapper på en tallrik. 2)      Dela köttbullarna i små godisbitar och lägg på tallriken. 3)      Lägg hushållspapper ovanpå godiset för att slippa fettstänk i mikrovågsugnen. 4)     …

Ingredienser: 2 morötter 1 buljongtärning (gärna glutamatfri och saltfri) 2,5 dl varmt vatten 2 dl rågflingor 4 dl havregryn 1 dl A-fil 1 ägg 2 msk rismjöl Gör så här:…

Ingredienser: 7,5 dl korn- eller rågmjöl 2,5 dl majsmjöl 2,5 dl havregryn 3,5 dl varm buljong (om färdig buljongtärning används så ta gärna en glutamatfri) 0,5 dl olja 2 ägg…

Ingredienser: 500 g färs 1 dl rismjöl 1 ägg Gör så här: 1)      Sätt ugnen på 200 grader 2)      Blanda ingredienserna och kavla sedan ut en tunn kaka mellan två…

Ingredienser: 2 dl grahamsmjöl 2 dl vetekross 2 dl vetemjöl 2 dl hönsbuljong 2 msk olja 1 morot 1 dl majskorn 1 dl gröna ärtor Gör så här: 1)      Sätt…

Gör så här: 1)      Sätt ugnen på 125 grader. 2)      Koka levern i ett par minuter (så att den blir mer lätthanterlig) och skär sedan i bitar. 3)      Torka sedan…

Ingredienser: Fiskbullar Gör så här: 1)      Sätt ugnen på 100 grader. 2)      Skölj av fiskbullarna och skär i små bitar. 3)      Lägg upp på plåt och grädda tills de har…

Ingredienser: 1 l filmjölk 1,4 kg vetemjöl 1 dl majsolja 1 msk honung Gör så här: 1)      Sätt ugnen på 200 grader. 2)      Blanda filmjölken, majsoljan samt honungen. 3)      Rör…

Ingredienser: Kycklingfilé 1)      Koka kycklingen och låt den sedan svalna. 2)      Ställ in i kylen över natten. 3)      Sätt ugnen på 100 grader. 4)      Skiva kycklingen tunt och lägg på…

Meny